Hiep Hiep Hoera ! Er is iemand jarig !!

Ben je op zoek naar een origineel idee om een verjaardagsfeestje te organiseren in de buurt van Leuven, Vlaams-Brabant ?

 

Geen zin in alle rommel thuis ?

Bekijk eerst even onze openingsuren !

Reserveer nu ! Uitnodigingen uitdelen?

Je kan bij ons terecht voor een echte kinderparty op een sportieve en betaalbare manier ! En het beste nieuws : wij doen al het werk voor jullie !

We hebben 3 verschillende all-in formules :
In al onze formules zijn een lekkere huisbereidde snack en twee drankjes inbegrepen in onze cafetaria.
Voor de snack mag ieder kind apart kiezen uit een portie frietjes met een sausje, een portie verse pannenkoeken of een Brusselse wafel (met of zonder slagroom).
Wij hebben geen bestellingen op voorhand nodig, wij nemen alle bestellingen op het moment zelf op. Iedereen mag iets verschillends kiezen.

 • Kinderfeestje met Schaatsen : €12.50 per persoon

  Je kan met al je vriendjes en vriendinnetjes schaatsen zolang de vrije schaatsbeurt duurt. Voor, tijdens of na het schaatsen kan je in onze cafetaria genieten van een lekkere snack en twee drankjes.
  Inbegrepen in deze formule : Inkom tot schaatspiste, schaatshuur, 2 drankjes en een snack.
 • Kinderfeestje met Zumba for Kids: €12.50 per persoon + €25.00

  Ga met al je vriendinnnetjes helemaal uit de bol op Zumba for Kids in Happy Champ ! Er voor of er na kan je de snack en de drankjes gebruiken.
  Inbegrepen in deze formule : 1 Uur Zumba for kids, 2 drankjes en een snack.
 • Kinderfeestje met Schaatsen en Zumba for Kids: €12.50 per persoon + €50.00

  Eerst ga je volledig los op Zumba for Kids in Happy Champ ! Daarna kan je kiezen om eerst de snack, en/of een drankje te gebruiken, waarna je met de hele bende kan gaan schaatsen !
  Inbegrepen in deze formule : 1 Uur Zumba for Kids, inkom tot schaatspiste, schaatshuur, 2 drankjes en een snack.Hoe verloopt een verjaardagsfeestje en andere vaak gestelde vragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden

Powered by MailChimp